Kunst in je blootje

Ja. Ik ga naar kunst kijken. In mijn blootje. De Nederlandse Federatie van Naturisten (NFN) heeft iets speciaals georganiseerd. In de Beurs van Berlage hangt een expositie van 200 reproducties van werken van Vincent van Gogh, en op 6 september ‘s avonds is er een speciale openstelling voor NFN-leden. Ik vind het werk van Van Gogh prachtig dus is dit een speciale gebeurtenis om van te genieten in mijn meest natuurlijke staat.

Ik zal er meer over vertellen als ik weer terug ben!

Looking at art in the nude
De aankondiging in het Uit! magazine van de NFN

(Afbeelding linkt naar de nederlandse NFN website waar het evenement meer belicht wordt.)

Author: Paul

Promoting the clothes-free lifestyle.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This website is using cookies to improve the user-friendliness. You agree by using the website further.

Privacy policy