De NFN

Dit is deel 1 in een aantal artikeltjes over de NFN.

nfnWat is de NFN?

De NFN is de Nederlandse Federatie voor Naturisme. Je kunt ze vinden op www.nfn.nl. Zoals ze het zelf noemen zijn ze de Belangenorganisatie voor naaktrecreatie en naturisme.

Dik 2 miljoen Nederlanders recreëeren wel eens bloot. Dat kan overal zijn; op een naaktstrand, op een verborgen plekje, in de sauna, in de eigen achtertuin. Keuze genoeg. De NFN staat voor al deze mensen. Als er een juridisch probleem is met betrekking tot naaktrecreatie, als er iets belangrijks of boeiends te melden is (denk aan wetgeving omtrent naaktrecreatie en al dan niet terechte boetes hiervoor) of als er iets leuks kan worden gedaan (bijvoorbeeld bloot zwemmen, of bloot naar een kunst-expositie), dat zijn zaken waar de NFN bijhoort.

Uiteraard gaat dit allemaal niet voor niets dus vindt de NFN het wel zo fijn dat mensen lid worden van hun organisatie. Zonder financiële middelen staat tenslotte zelfs een blote organisatie snel in z’n hemd.

Volgende keer: wat doet de NFN allemaal?

Author: Paul

Promoting the clothes-free lifestyle.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This website is using cookies to improve the user-friendliness. You agree by using the website further.

Privacy policy