Naturistenpark Flevo natuur

Naturistenpark Flevo Natuur Op 4 januari had ik mijn eerste kennismaking met Naturistenpark Flevo Natuur. In samenwerking met Unox was er een nieuwjaarsduik georganiseerd. Omdat het een naturistenpark betreft was het natuurlijk een naturistische duik. Ik las over dit evenement op Google+.

Wat een prachtige locatie voor een naturistisch park. Verscholen achter meer bomen dan ik in een polder (Flevopolder) had verwacht ligt een ruim, wijds park met allerhande mogelijkheden tot ontspanning en inspanning. Een verwarmd zwembad, een grote zwemvijver, speelplaatsen voor kinderen, en overal grappige huisjes, chalets en sta-caravans. Er zijn ook kampeerplekken maar die heb ik niet gezien. Waarschijnlijk kamperen er ook niet veel mensen daar met 9 graden boven nul. Ook zijn overal afvalbakken en toiletten.

Na de blote buitenduik was er in het zwembad snert en warme chocolade met slagroom, en de gelegenheid om weer op te warmen. Dat was wel nodig! De organisatie van de duik was prima geregeld, alle mensen groot en klein waren hartstikke aardig en vriendelijk, en ik ben beslist niet voor het laatst op Flevo Natuur geweest. Laat de zon maar komen!

Author: Paul

Promoting the clothes-free lifestyle.

One thought on “Naturistenpark Flevo natuur”

  1. Heel leuk om te lezen en heel leuk om daar te zijn. We moeten elkaar dus gezien hebben! Jammer dat we elkaar niet even gesproken hebben. Want u verwijst op uw website naar mijn blogspot, waarvoor dank. Maar, aangezien het u beviel, graag tot ziens een andere keer! Hartelijke groet, Bram.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This website is using cookies to improve the user-friendliness. You agree by using the website further.

Privacy policy