Ben je beschilderd?

body painting
Misschien een raar idee, maar op een of andere manier kan dit best aantrekkelijk zijn om vervelende situaties te voorkomen.

De juffrouw hier links is naakt. Ze ‘draagt’ enkel een laagje verf. Toen ik dit zag kreeg ik opeens het idee om eens uit te proberen of dit een haalbare kaart is in het normale leven. Misschien is dit iets om te doen als ik naakt een stuk wil gaan fietsen als het lekker weer is.

Gewoon iets opschilderen wat op een korte broek lijkt en dan de deur uit. Wat denken jullie, lezers van deze site? Is dat een idee? Het is een beetje als bij de World Naked Bike Rides maar uiteraard niet hetzelfde. Vaak is enkel het idee dat je wat aan hebt al genoeg voor de meeste mensen:

Author: Paul

Promoting the clothes-free lifestyle.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment Spam Blocking by WP-SpamShield