Bloot autorijden in Duitsland

Wist je dat het in Duitsland niet verboden is om naakt auto te rijden? Nou is er geen wet die aankondigt dat het officieel mag, maar zolang je je auto op een verantwoorde manier beheerst is er niets aan de hand.nackt im auto

Je kunt wel een probleem krijgen als je bij een ongeluk betrokken raakt en je hebt geen schoenen aan. Remmen kan erg pijnlijk zijn met blote voeten, en dat betekent dan weer dat je je auto niet helemaal beheerste. Opletten dus en in elk geval sandalen aan als je niet zeker bent.

Let wel op dat het naakt zijn met rijden enkel geldt voor de binnenkant van de auto. Zo gauw je uitstapt hoor je gekleed te zijn tenzij je ergens bent waar mensen niet in paniek raken van een naakt lichaam, of als je ergens bent waar geen mensen zijn.

 

Author: Paul

Promoting the clothes-free lifestyle.

One thought on “Bloot autorijden in Duitsland”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment Spam Blocking by WP-SpamShield